BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT)

BAMBOO BORONG

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT)




BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT)


BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT)


BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT)


BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT)
Ada lobang kat bawah tu... cukup luas... mudah tuk urusan membuang hajat... hehehe


BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT)


BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT)


BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT)


BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT)


BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT)

Antara kebaikan sut ini adalah ♥
- Mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang
- membakar lemak yang berlebihan - menaikan dan mengencangkan payudara dan punggung.
- melancarkan peredaran darah dan metabolisme
- mengurangi sakit punggung dan tulang belakang
- mengurang sakit saat menstruasi. 

Sut pembentuk badan ini dibuat daripada bahan semulajadi yang anti kuman iaitu gentian arang buluh (bamboo charcoal). Sut ini juga kuat, elastik dan nyaman dipakai. Sut pembentuk badan yang turut mengandungi sinar infra merah yang dapat melancarkan peredaran darah dan metabolism, membakar lemak-lemak berlebihan, membentuk lekuk tubuh yang indah dan memberikan keyakinan kepada pemakai untuk hidup lebih baik dan bersemangat. Sut ini sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat 
- warna: kelabu seperti di dalam gambar
- untuk mencapai hasil yang lebih baik, pakai 8 jam sehari selama 2 bulan 

==========================================
PERHATIAN ♥ Sila periksa body shaper anda sebelum dipakai. Body shaper yang rosak/koyak tetapi mempunyai kesan seperti telah dipakai tidak akan diterima semula dan wang tidak akan dikembalikan.
========================================== 
SIZE Size S-M (45-60kg) : Pinggang < 30 inci, pinggul < 38 inci, berat < 60kg Size L-XL (60-80kg) : Pinggang > 30 inci, pinggul > 38 inci, berat > 60 kg 

Size : S-M,L-XL Size


Size S/M hips (cm) : 84-98 waist (cm) : 62-76 weight (kg) : 45-65 
Size L/XL hips (cm) : 98-110 waist (cm) : 76-86 weight (kg) : 65-95+ 

CARA PEMAKAIAN ♥ * MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN. * PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN KESAN YG CEPAT. CARA CUCIAN ♥ Cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesin Perah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk/redup

Harga : RM30.00
Borong 10 pcs RM18.00..lagi banyak lagi murah

White Light Pemutih Gigi harga paling Murah


White Light Pemutih Gigi harga paling Murah

Pemutih gigi white light merupakan teknologi baru dalam memutihkan gigi, dengan menggabungkan teknologi cahaya / light ditambahkan dengan whitening gel. Dengan Whitelight pemutih gigi akan membuat gigi Anda putih dengan cepat , aman & tidak mengikis email, dan dapat dilakukan sendiri di rumah tanpa bantuan dentist / doktor gigi.













Cara pemakaian :

Bersihkan gigi sebelum pemakaian alat ini.
Oleskan gel ke dental Tray bagian atas dan bawah, kemudian pasang di gigimu.
Kemudian pasang light transmitter di depan dental tray. Trus nyalakan lampu selama 10 menit, setelah itu bersihkan kembali gigi setelah penyinaran. 


Isi paket :

Light transmitter / transmitter cahaya
2 gel whitening
Dental tray [ upper & lower ]
2 Lithium baterai CR2025
Intruksi manual dalam bahasa inggris
Catatan : ada dua gel warna yang berbeda , namun keduanya sama.

Testimoni







Harga Pasaran : RM35.00
Harga Borong : RM12.00(Minimum Order 10 unit)

Genie Bra Harga Murah Giler

Genie Bra Harga Murah Giler








Features:
1. Looks Smooth in today's silky styles!
2. woven everlast comfort stretch fabric, no wires of hook
3. completely seamless, no bulky clips!
4. Makes any outfit office appropriate!
5. The bra lifts, supports, and separates perfectly!
6. This bra eliminates underarm bulge and the all dreary back fat!


Size available : Size S , M, L, XL, XXL
S - BRA SIZE 34
M - BRA SIZE 36
L - BRA SIZE 38
XL - BRA SIZE 40
XXL - BRA SIZE 42


Harga : RM 20.00
Harga Borong : RM 13.00 (Minimum Order 10 unit)

Feet Mask (7 Pairs) Masker Kaki Harga Paling Murah


Feet Mask (7 Pairs) Harga Paling Murah




Kulit kaki berkamatu? kasar? hodoh?
Kini anda tidak perlu risau, Japanese Foot Mask boleh mengatasi masalah anda!

Masker Kaki berteknologi Jepun ini amat mudah digunakan, membuat kulit kaki lembut dan halus. Bukan hanya pada tumit kaki, hujung jari kaki dan tapak kaki, malah seluruh kaki anda!

Mudah dan Ringkas, hanya guna sekali sahaja.


Harga : RM 25.00
Harga Borong : RM 14.00 (Minimum Order 10 unit)

Men's Inner Muscle Belt Harga Paling Murah


Men's Inner Muscle Belt Harga Paling Murah











MEN`S Inner Muscle Belt Tummy trimmer Stomach Slimming belt body shaper belt ,M & L size available

Size M Waist Relax/Streth 76~84cm,30~33``inch
Size L Waist Relax/Streth 84~94cm,33~37``inch


100% Brand New
Great beer belly support belt for men
Easy to use, discreet and can be used anywhere any time
Safe & comfortable to wear
Make you look slimmer
Your inner muscle is strengthened and you are shaped and more.
A ruggedness wave demostrates to you the massage effect.

90% Nylon 10% Spandex

Notes
1. If allergy develops, stop wearing immediately
2. When washing, please turn inside out. Machine wash with laundry net.
3. If the tightening effect is too strong or if you are wearing long hours, please wear it at intervals or at your own comfort level.
4.This does not mean you can be slim without exercise

Harga : RM 38.00 

Shiseido White Mask Harga Paling Murah




Shiseido White Mask Harga Paling Murah

Shiseido Peel-off White Mask berfungsi untuk mencerahkan dan memutihkan wajah, menghaluskan wajah, meminimalkan kerutan2 dan mengangkat sel kulit mati.









Kelebihan Shiseido Peel-off White Mask :
-menghilangkan blackheads dan whiteheads
-membantu mengecilkan liang pori
-mengurangkan masalah jerawat
-mencerahkan wajah
-sesuai untuk kulit sensitif
-menanggalkan sel kulit mati

Cara guna:
1) Cuci muka selama 3-4 minit , kemudian basuh dengan air suam supaya liang roma terbuka(jadi senang nak tarik nanti)

2) Lap muka dgn tuala, sapu mask pada bahagian yang ada masalah blackhead dan whitehead, secukupnya... jgn sapu dekat kening atau rerambut kerana nanti sakit nak tarik mask... mask ni boleh tarik semua bulu dekat muka

3) Tunggu mask sampai kering kira2 30 minit... tarik mask perlahan-lahan supaya blackhead tadi ikut tertarik .. hasil nya semua bulu dan blackhead ada dekat mask.


Harga Borong : RM 70.00 (Minimum Order 100 pcs)

Meiko Naturactor Foundation Harga Paling Murah


Meiko Naturactor Foundation Harga Paling Murah

Meiko Naturactor Foundation  asas yang berasaskan tumbuhan organik (japanese white flower).
Bedak asas ini keluaran meiko cosmetic Inc.
Anda akan kelihatan cantik dan menawan.
Dalam sekelip mata anda seperti artis ataupun model.







SIAPA PENGGUNA?

Anda mungkin tertanya-tanya. Siapa yang pernah menggunakan bedak ini?
Tak pernah pun dengar prodak ini?
Antara pengguna produk ini adalah :-
•Mak andam atau pak andam
•Make up artis
•Anda??bila lagi...
JIMAT!!!!!!

Anda boleh berjimat dengan menggunakan bedak ini.
Bedak ini boleh digunakan selama 6 bulan hingga 1 tahun.
Bedak asas biasa hanya boleh digunakan selama sebulan atau 2 bulan

KELEBIHAN NATURACTOR FOUNDATION CREAM



Anti kilauan / tidak berminyak.
100% menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat, dan noda hitam
Ringan dan lembut pada kulit seakan-akan anda tidak memakainya
Melindungi kulit dari sinar uv yang menyebabkan pigmentasi
Senang digunakan dan tidak melekit
Bertahan hingga 12 jam, berbanding bedak biasa hanya 1 jam.
Tidak menutup pori-pori
Sering digunapakai oleh makeup artis professional








KOD PILIHAN:
130 = for very fair skin - pinky tone
140 = for chinese skin - pink undertone
141 = for chinese & fair malay skin - yellow undertone
151 = for medium skin - yellow undertone, easy to match with chinese & malay skin


Harga : RM 35
Harga Borong: RM 24.00 min 10